Πόσο έτοιμος είναι ο φορέας σας για την ανάπτυξη του ΣΒΑΚ;

Παρακάτω παρατίθενται συγκεκριμένες ερωτήσεις που απαντώνται με ΝΑΙ ή ΟΧΙ σχετικά με την ετοιμότητα του φορέα/ Δήμου που ενδιαφέρεται να εκπονήσει ένα ΣΒΑΚ.

Αν απαντάτε ΝΑΙ προχωρήστε στην επόμενη ερώτηση και επιβεβαιώστε με στοιχεία.

Αν απαντάτε ΟΧΙ, μπορείτε να διευκολυνθείτε με την απάντηση που παρέχεται εδώ. Η απάντηση στοχεύει στην εύρεση γρήγορης λύσης από τον αναγνώστη. 

 

Στόχος του γρήγορου αυτού διαγράμματος ροής είναι να λειτουργήσει ως διαδικασία εκμάθησης για φορείς και επαγγελματίες, αναγνώστες αυτού του οδηγού και όχι να ‘βαθμολογήσει’ το επίπεδο ετοιμότητας του φορέα ή επαγγελματία.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε απορίες και επιπλέον ζητήματα που προκύπτουν από τα παρακάτω!

 

Κάντε το τεστ!

Δεν υπάρχει επόμενη ερώτηση- Καλή επιτυχία στο έργο σας! Για τυχόν απορίες σε διαδικαστικά ή άλλα θέματα, επισκεφτείτε τη σελίδα ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ- F.A.Q.s.

Μείνετε συντονισμένοι… τις επόμενες μέρες θα ανεβαίνουν στη σελίδα αυτή επικαιροποιημένες απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα σχετικά με την ετοιμότητα του Δήμου/ Φορέα σας!

  • Grey Facebook Icon
Διεύθυνση

www.smu.gr

 

Ηρώων Πολυτεχνείου 9,

Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου,

15772

 

smuntua@gmail.com

Η Μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας δημιουργήθηκε το 1998 στο ΕΜΠ, σε μια στιγμή που είχε πια γίνει σαφής η υστέρηση της ελληνικής πόλης και η αδυναμία της να συμμετάσχει στην μεγάλη στροφή που έκαναν τότε οι ευρωπαϊκές κοινωνίες προς ένα αύριο πιο ανθρώπινο, πολιτισμένο και βιώσιμο.

Σχετικά με εμάς

© 2018 - Μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας

Sustainable Mobility Unit